Fotograf Per Stålfors

Fotografering

Att arbeta som fotograf är en underbar utmaning och det gäller att vara lyhörd över kundens önskemål. Under denna meny hittar du vilka olika typer av fotografering jag utför. Nedan ser du även lite bilder från olika tillfällen.

Produktfotografering

Produkter fotograferas mot bakgrund och eventuell friläggning med urklippsbana för att kunna placera produktbilden i en färgad platta som skall omge produkten.

Bröllopsfotografering

En av de viktigaste dagarna i ens liv, anlita en fotograf som gör det rätt, samt har erfarenheten samt rutinen att ge er bra bilder.

Porträtt

Porträttfotografering kan många tycka att “Vadå, jag tar ju bilder med mobilen” Har du tittat nära på hur bilderna ser ut i datorn från en mobilkamera i 100%? Det är inte många som gör detta och tror att kvaliteten är lika bra liten som stor men så är ej fallet. Varför välja en riktig fotograf? Fotografen har en skyldighet mot dig som kund att hålla backupp på dina bilder i 10 år. Fotografen producerar bilder på material som håller åtminstone i 100 år. Om du köper inramning tillsammans med  papperskopia så skall denna vara gjord med syra fria material för att din bild skall hålla din livstid. OBS! Bilder saparas endast i arkiv med era medgivanden annars så raderar jag dem efter att aktuell affär gjorts upp, GDPR.

Miljöfotografering

Att dokumentera en miljö på så sätt som ni vill att er kund skall se den, är möjlig om man anlitar en professionell fotograf, där man också kan använda sig av retusch för att förstärka känslor och intryck.

HDR

Att fotografera HDR är något som man kan använda sig av om kamerans dynamiska omfång ej räcker till. Det är ganska vanligt vid miljöfotografering även vid naturbilder där man vill visa upp det man ser men kameran inte fångar upp, Man slår ihop flera exponeringar till en med olika bländar inställningar.

Stacking

Stacking använder jag mig av när jag vill ha skärpa på hela produkten. Hela “skärpedjupet” så att kanterna blir skarpa runt om.

QTVR

Quicktime VR, objektsfotografering i 360 grader, s.k. roterade produktbilder där man ser produkten från nästa alla håll.

Öppettider: Måndagar – Torsdagar 10-18, Fredag 10-17, Lunch 13-14.