Fotograf Per Stålfors

Villkor shop

Värt att veta om din beställning

Du kan beställa de vanligaste storlekarna och materialen direkt här på sidan. Bilderna du ser i shoppen har lite olika format, vad det gäller bredd och höjdförhållandena. Beroende på vilken storlek du väljer på din tavla kan bilden komma att beskäras något. Har du särskilda önskemål om beskärningen går det bra att lämna dessa under ”ordernoteringar” på den sida som du fyller i dina uppgifter vid en beställning. Är du osäker på om ditt önskemål går att genomföra är du välkommen att kontakta oss innan du lägger din beställning.

Vad är Storlekskod?

Många bilder har en storlekskod i namnet.
Sist i varje bildnamn står: S, SM, SML. Exempelvis Aloe 0247-SML, där SML är storlekskoden. Detta är en storleksangivelse på hur stor bilden kan göras och överskrider man denna blir det något sämre kvalitet, men oftast brukar det gå ändå. Hittar du en bild du gärna vill ha i större format än rekommenderat går det bra att ringa eller maila så tittar vi på det!

S= upp till 40x50cm, M= upp till 50x70cm, L= 100x140cm

När det gäller kvadratiska motiv så är måtten:
S= 40x40cm, M= 70x70cm, L= 100x100cm

Udda egna format
Udda egna format går att få. Kanske är det så att standardformat inte passar på den plats ni önskar att hänga tavlan? Vi anpassar formatet efter era önskemål. Kontakta oss då och uppge önskat eget format så kan vi kontrollera om bilden du/ni i detta fallet önskar uppfyller kvalitetskraven för ert önskade format.

Material

Direkt i shoppen kan du välja bland olika material på din utskrift. Vi kan även tillhandahålla andra material efter önskemål. Dessa är: Härdatglas, Akryl, dibond (borstad alu-skiva), MDF, Rostfri plåt, aluminiumplåt. För att beställa en tavla på något av dess material ber vi dig maila ditt önskemål, och glöm inte skriva storlek och vilken bild du skulle vilja få utskriven.

Hantering av Canvastavlor och garanti

Canvasdukarna spänns upp på 20-40 mm kilram runt kant. Förses med upphängare. Packas i plast, sedan låda för att sedan skickas med posten. Vi besiktar alltid tavlorna innan inpackning så att vi vet att de är felfria. Innan ni tar emot tavlan skall förpackning ses över så att varan ej blivit skadad* i transporten.

Betalning

Betalning sker med kort via PayPal, det vanligaste sättet att betala idag för näthandel. På PayPal kan ni betala med ert kort, eller via ditt PayPal konto om du har detta. Från det att betalningen kommit in på vårt konto sätts jobbet igång.

Ångerrätt

Att ångra beställning går att göra innan jobb har satts igång. Efter att tjänsten är utförd finns det ej någon ångerrätt eftersom jobbet redan är utfört! Med andra ord, du får sälja tavlan själv om du skall ha pengarna tillbaka efter att den är producerad.

Leverans sker via postpaket tar 3 – 5 dagar. Reservation för leverantörsförseningar.

* Vid skada

Om skada har uppstått hos posten ersätts ej tavla. Ersättning för tavla får krävas av posten.

Har det uppstått skada vid produktion, måste man skicka tillbaka tavlan innan innan den ersätts. Bedöms skadan vara riktig så ersätts ni och får ersättning för frakt, samt en ny tavla. Kopia på Inköp skall bifogas.

Bedöms tavlan ej vara skadad av oss, så skickar vi tillbaka tavlan i befintligt skick, och ersättning krävs för frakt!