Fotograf Per Stålfors

Villkor shop

Värt att veta om din beställning

Du kan beställa de vanligaste storlekarna och materialen direkt här på sidan. Bilderna du ser i shoppen har lite olika format, vad det gäller bredd och höjdförhållandena. Beroende på vilken storlek du väljer på din tavla kan bilden komma att beskäras något. Har du särskilda önskemål om beskärningen går det bra att lämna dessa under ”ordernoteringar” på den sida som du fyller i dina uppgifter vid en beställning. Är du osäker på om ditt önskemål går att genomföra är du välkommen att kontakta oss innan du lägger din beställning.

Storlek egna mått

Dukarna skrivs ut med marginal för att spänna upp motiv runt kant. Fr.o.m. storleken 50×50 och uppåt görs utskrifterna för 40 mm kilramslist, mått under 60×60 cm görs för 20 mm kilramslist.

OBS! Skall tavlan ramas med tavellist meddela detta under “Ordernoteringar” Då görs uppspänningsmarginalen för 20 mm kilramslist.

Udda egna format
Udda egna format går att få. Kanske är det så att standardformat inte passar på den plats ni önskar att hänga tavlan? Vi anpassar formatet efter era önskemål. Kontakta oss då och uppge önskat eget format så kan vi kontrollera om bilden du/ni i detta fallet önskar uppfyller kvalitetskraven för ert önskade format.

Material

OBS! Vår Canvas är Canons egna original canvas. Gjord av bomull och för att tillverka konst utskrifter på, alltså en äkta canvas duk.

Vi använder oss inte av pollyesterväv som många andra säljer som “canvas”. Pollyesterväv som säljs som canvas är falsk varudeklaration!  Och är mer eller mindre bedrägeri att sälja som canvas, och de priserna kan vi inte konkurrera med.

Hantering av Canvastavlor och garanti

Bilderna skrivs ut på äkta canvasduk med Canons Lucia bläck som är ett pigmentbläck. Pigmentbläck är ett bläck som är framtaget för att hålla en lång tid, mellan 100-150 år på syra fritt material, och där duken hanterats på ett sätt som rekommenderas för konst. Försändelsen paketeras i rulle tillsammans med ert kvitto. Duken/uskriften tar du med dig till närmaste inramningsbutik för hjälp med uppspänning på kilram. Vi besiktar alltid utskrifterna innan inpackning så att vi vet att de är felfria. När ni tar emot tavlan på posten skall förpackning ses över så att varan ej blivit skadad* i transporten.

Betalning

Betalning sker med kort via PayPal, det vanligaste sättet att betala idag för näthandel. På PayPal kan ni betala med ert kort, eller via ditt PayPal konto om du har detta. Från det att betalningen kommit in på vårt konto sätts jobbet igång.

Ångerrätt

Att ångra beställning går att göra innan jobb har satts igång. Efter att tjänsten är utförd finns det ej någon ångerrätt eftersom jobbet redan är utfört! Med andra ord, du får sälja tavlan själv om du skall ha pengarna tillbaka efter att den är producerad.

Leverans sker via postpaket tar 3 – 5 dagar. Produktions tid kan vara upp till 7 dagar beroende på beläggning. Reservation för leverantörsförseningar.

* Vid skada

Om skada har uppstått hos posten ersätts ej tavla av oss. Ersättning (kostnad) för tavla får krävas av posten. Därför är det extra viktigt att du kontrollerar paketes skick innan mottagning.

Har det uppstått skada vid produktion, måste man skicka tillbaka tavlan innan innan den ersätts av en ny. Bedöms skadan vara riktig så ersätts ni och får ersättning för frakt, samt en ny tavla. Kopia på Inköp skall bifogas.

Bedöms tavlan ej vara skadad av oss, så skickar vi tillbaka tavlan i befintligt skick, och ersättning krävs för frakt!